Szolgáltatások

Méztermelés
A méztermelés az egyik legfontosabb és hagyományos mezőgazdasági tevékenység, amely hozzájárul a természetes édesítőszerek kínálatához. A méz természetes cukrokat, szerves savakat, illatosító anyagokat is tartalmaz. Fehérjetartalma kicsi, víztartalma körülbelül 20%-nál a legkedvezőbb.
A méz mára az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen termékévé vált.
Mézértékesítés
Jelenleg 50 méhcsaláddal háromfajta mézet kínálunk a vásárlóinknak: akácmézet, vegyes virágmézet és repcemézet.
Akácméz
Az akácméz harmonikus, kellemesen lágy ízű, akácvirág illatú, édes és kevésbé savas méz. Színe kristálytiszta, a csaknem színtelentől az enyhén sárgás árnyalatig terjedhet. Magas gyümölcscukor tartalma miatt sokáig akár 1-2 évig is folyékony marad és nagyon kevés virágport tartalmaz.
Repceméz
Szilárd állapotban krémesen fehér, vagy világossárga színű, folyékonyan középsárga árnyalatú. A "krémesség" az állagára is jellemző: mivel nagyon apró, finom szemcsékkel kristályosodik, a nem teljesen szilárd halmazállapotú repceméz üvegét elfordítva finoman érdes felületet kell látnunk a felszínen.
Vegyes virágméz
Külalakját a bennük túlsúlyban lévő növények karakterisztikája határozza meg, de nagy általánosságban sötétebb árnyalatú, barnás-sárgás színű, közepes tempóban kristályosodó mézekről beszélünk.